The perfect gift
Ruime keuze merken Voor elke gelegenheid Unieke paskamerservice Professionele herstellingen Altijd vlotte service

Reparaties

U kan bij Esterella terecht voor alle herstellingen, deze worden door een professioneel atelier uitgevoerd.

Kleine herstellinen of batterijen worden ter plaatse uitgevoerd door onze medewerkers. We bespreken altijd vooraf wat er precies dient te gebeuren en welke prijs hier tegenover staat. Zo komt u niet voor verrassingen te staan!

Voor Swiss-made horloges, goudherstellingen of goudtransformaties worden alle herstellingen steeds in een professioneel atelier uitgevoerd. In het atelier worden ook de batterijen van Swiss-made uurwerken vervangen zodat u zeker bent dat uw pakkingen van het uurwerk nog intact zijn of eventueel vervangen dienen te worden. Dit is nodig om het binnenwerk tegen stof of spatwater te beschermen.

Kortom, wij garanderen u professionele reparaties van uw juwelen en horloges. Heeft u een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Dienst Na-Verkoop – Service

Wij willen onze trouwe klanten de beste service bieden:

Uw horloge of sieraad is defect, armband van uw polshorloge laten aan passen kom gerust langs en wij helpen u verder.

  • Indien het uuwerk of sieraad aangekocht is in een van onze 3 winkels of op onze webshop en deze nog onder de garantie voorwaarden valt, gelieve dan contact met ons op te nemen zodat wij u optimaal kunnen verder helpen.

Voorzie u van uw garantiecertificaat of aankoopbon indien de herstelling onder waarborg moet uitgevoerd worden (wij verwijzen u naar uw garantie wat betreft de termen en voorwaarden).

  • Indien u uw horloge of sieraad elders aangekocht heeft of op internet zullen de verzendkosten en administratiekosten om het uurwerk of sierraad te laten herstellen altijd aangerekend worden. Dit geld ook indien het enkel om een prijsofferte gaat. (u zal meer informatie kunnen verkrijgen wanneer u zich ter plekke begeeft).

Gelieve te noteren dat een niet volledig ingevuld garantiecertificaat als ongeldig zal beschouwd worden indien u noch de aankoopdatum noch de referentie van het horloge kan bewijzen.


Wij willen onze trouwe klanten de beste service bieden:
Herstellen van juwelen. Alle herstellingen (van goud of zilver) worden door onze goudsmid met de meeste zorg uitgevoerd.
Herstellen van horloges. Alles herstellingen van uurwerken en Swiss-made horloges worden door een professioneel atelier uitgevoerd.
© 2021 Esterella - BTW BE 0730.241.041 - +32 89 713 710 - info@esterella.be
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér