The perfect gift
Ruime keuze merken Voor elke gelegenheid Unieke paskamerservice Professionele herstellingen Altijd vlotte service

ONZE MISSIE

Bij Esterella doen we jou graag stralen

Het ontstaan van onze 3 winkels

Juwelen, Uurwerken en Mode accessoires zijn ons leven en onze passie. Een speciaalzaak openen in Lanaken was ‘a dream come true’, zo onstond in 1992 Bijouterie Esterella. Ondertussen is onze winkel een echte gevestigde waarde geworden en bezorgen we onze klanten een heel fijne, ontspannen winkelervaring en steeds snelle, vriendelijke service.

Esterella groeide stelselmatig uit tot een ‘grote’, vooral gekende naam in Juwelen, Uurwerken, Accessoires en Lederwaren in Lanaken en omstreken. In 2016 openden we daarom nog twee nieuwe vestigingen, waarvan een winkel in Bilzen en één in Tongeren. Hierdoor kunnen wij onze klanten uit de regio nog beter van dienst zijn. Het openen van extra winkels zorgde namelijk ook voor een heel mooie uitbreiding van ons assortiment. We breiden ons merkenaanbod uit naar andere segmenten zoals verlovings- en trouwringen, goudcollecties en horloges in zowel luxe-fashion als swiss-made.

Bekijk onze winkels

Steeds vriendelijke en vlotte service

Bij Esterella zijn we gekend om onze snelle, vriendelijke service. We vinden echt een oplossing voor iedereen en voor elke gelegenheid. Garanties en herstellingen worden steeds duidelijk besproken. Professionaliteit vertaalt zich in ons geheel aanbod, de uitstraling van onze winkels, onze gekwalificeerde medewerkers en vlotte, vriendelijke service. Een ruime keuze vereist ook persoonlijk en sterk advies op maat. Wij begeleiden u graag in onze winkels bij het vinden van een passend juweel, uurwerk of mode-accessoire
 

Unieke paskamerservice

Onze Esterella winkels zijn ruim, stijlvol en elke winkel heeft zijn specialisatie. In Lanaken onderscheiden we ons met een unieke paskamerservice! Heeft u een speciale gelegenheid, daar hoort een speciale outfit bij en bijpassend juweel. Breng uw outfit mee en samen vinden we een bijzonder passend juweel, uurwerk of ander mode accessoire.
 

Professionaliteit gegarandeerd

Al onze medewerkers zijn ervaren en professioneel. Elk jaar opnieuw moeten ze bij bepaalde merken een certificaat behalen om bvb. Zwitserse horloges te mogen verkopen, een sterk bewijs van knowhow. Voor graveringen, herstellingen en nabestellingen kun je steeds bij ons terecht. We voeren zelf herstellingen uit en werken nauw samen met een professioneel atelier. We bespreken altijd vooraf wat er precies dient te gebeuren en welke prijs hier tegenover staat.

Kortom, Esterella biedt een oplossing voor iedereen en voor elke gelegenheid.

We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen en je te doen stralen als een ster!
Greetje Lathouwers en echtgenoot Lucien Thijs

Shop onze juwelen Shop onze uurwerken


We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen
en je te doen stralen als een ster!
© 2021 Esterella - BTW BE 0730.241.041 - +32 89 713 710 - info@esterella.be
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér