The perfect gift
Ruime keuze merken Voor elke gelegenheid Unieke paskamerservice Professionele herstellingen Altijd vlotte service
Filters tonen

VDB&VR

Het spijt ons, er werden geen producten gevonden.Trouw- of partnerring kopen bij Esterella Lanaken-Bilzen-Tongeren

Aankoop is enkel mogelijk in de fysieke winkels, elke ring wordt persoonlijke smaak samengesteld. U kunt hiervoor een afspraak maken of gewoon langs komen.

Vind jullie trouwringen bij Esterella Jewellery & Watches Lanaken - Bilzen - Tongeren

Bij juwelier Esterella vind je steeds schitterende kwalitatieve juwelenmerken om jezelf of je partner te verwennen. De eigentijdse AMICI juwelen zijn er voor elke bijzondere relatie. De trouwringen van Traditions zijn tijdloos en stijlvol, zo blijven ze altijd modieus ogen. De Mémoire ringen zorgen voor een mooie herinnering om blijvend te koesteren.

Een juweel van 585 goud en dat uit meer dan 14 karaat uit zuiver goud bestaat, is vaak herkenbaar aan het keurmerk in het juweel. 18K gouden trouwringen bevatten 75% puur goud. De goudvormen 18 karaat en 14 karaat worden vaakst gebruikt voor trouwringen. Maar ook trouwringen in witgoud kennen een stijgende populariteit. Trouwringen in witgoud stralen tijdloze klasse uit en trouwringen in witgoud ogen altijd mooi bij iedereen. Titanium trouwringen blinken dan weer uit wegens hun duurzaamheid en sterkte voor een solide relatie. De ultieme verlovingsring is dan weer de diamanten ring. Een schitterende diamanten ring weet elke vrouw te charmeren. Maar ook met een traditionele gouden ring zit je altijd goed. 

Aan welke hand je de trouwring draagt is voornamelijk cultureel gebonden, maar ook soms een kwestie van smaak of gemak. De keuze van trouwring is dan weer heel persoonlijk, daarom kies je trouwringen met je hart. Voor een bijzonder huwelijk kan gekozen worden voor betoverende design trouwringen, en soms wordt ook gekozen voor vintage ringen. Hou je wel van iets unieks, neem dan zeker ook een kijkje naar ons aanbod zwarte ringen.


© 2021 Esterella - BTW BE 0730.241.041 - +32 89 713 710 - info@esterella.be
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér