The perfect gift
Ruime keuze merken Voor elke gelegenheid Unieke paskamerservice Professionele herstellingen Altijd vlotte service
Filters tonen

BALMAINBalmain uurwerken kopen bij Esterella

De horloges van Pierre Balmain staan ​​aan de pols als voor een vurige passie voor mode

Van 1987 tot 1995 werden Balmain-horloges onder exclusieve licentie vervaardigd door de Swatch Group, die zijn enorme expertise en ultramoderne uurwerktechnologie leverde aan het merk en het Parijse modehuis dat in 1945 werd opgericht door modeontwerper Pierre Balmain die zichzelf als een van de opvallende figuren van de Parijse haute couture. In december 1995 verwierf de Swatch Group de exclusieve rechten om de horloges van het merk over de hele wereld te produceren, op de markt te brengen en te distribueren. 

Montres Pierre Balmain is gevestigd in Saint-Imier, in de Berner Jura, in Zwitserland, in het hart van de ‘Watch Valley’, een regio waar de mensen al generaties lang het horloge maken in hun bloed hebben.
Een van de onderscheidende kenmerken van het merk is de beroemde wijzerplaat «arabesken», waarvan het verbluffende ontwerp is geïnspireerd op het weelderige borduurwerk dat de haute couture-jurken van de maker siert. 
De modewereld haalt haar inspiratie uit een oneindig aantal bronnen, en elk Balmain-horloge heeft een eigen geschiedenis en betekenis. 

Alle Balmain-modellen voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen en hebben dezelfde aandacht voor detail. Ze staan ​​synoniem voor elegantie en verfijning en voldoen aan de kwaliteits- en esthetische criteria die worden geëist door zowel veeleisende vrouwen als mannen. 

Tegenwoordig voelt het Zwitserse horlogemerk zich overal thuis om de polsen van individuen die een naadloze combinatie van elegantie en moderniteit waarderen. De Balmain-traditie van het draaien van hoofden en het winnen van harten leeft voort en vervult dromen van op maat gemaakte tijd.


© 2021 Esterella - BTW BE 0730.241.041 - +32 89 713 710 - info@esterella.be
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér