The perfect gift
Ruime keuze merken Voor elke gelegenheid Unieke paskamerservice Professionele herstellingen Altijd vlotte service

SWISS MILITARY HANOWA PLATOON CHRONO NIGHT VISION SMWGC2100270

Swiss Military Hanowa € 399

Alle Swiss Military Hanowa horloges zijn Swiss Made. Het Zwitserse kruis in het logo getuigt van de hoge Zwitserse kwaliteitsnormen die door het merk worden gehanteerd. De uurwerken zijn waterdicht van 5 ATM tot 20 ATM (gemarkeerd op de achterkant van de kast) en gemaakt met roestvrijstalen kasten, waarbij de meeste modellen ook zijn uitgerust met saffierglas en lichtgevende wijzers en indexen.

Alle uurwerken zijn afkomstig van toonaangevende Zwitserse fabrikanten, iets dat essentieel is voor het merkethos. Elk horlogeonderdeel wordt voor de montage nauwgezet geïnspecteerd door specialisten en er wordt specifieke elektronische apparatuur gebruikt om het kleinste defect op te sporen. Kwaliteitscontroleprocedures zijn in de plaats van elke fase van het productie- en assemblageproces, waardoor de integriteit van alle gebruikte materialen wordt gegarandeerd.

Om ervoor te zorgen dat elk horloge dat uit de productie komt optimaal presteert, onderwerpt Swiss Military Hanowa elk horloge en elke beweging aan rigoureuze testmethoden.

Swiss Military Hanowa gebruikt op sommige van zijn uurwerken de toonaangevende Ion-Plating (IP) oppervlaktecoatingtechniek, wat resulteert in een superieure oppervlaktehardheid die krasbestendiger is.

Het merendeel van de Swiss Military Hanowa horloges is voorzien van een krasbestendig saffierglas. Saffierkristal is een van de hardste stoffen, met een score van 9 op de schaal van Mohs (diamanttarieven 10)  • Beschikbaar in onze winkel
  • Veilige online betaling
  • Gratis levering vanaf € 75

Winkelvoorraad

  Beschikbaar in Esterella Bilzen
  Beschikbaar in Esterella Lanaken (Juwelen)
  Beschikbaar in Esterella Tongeren

Extra productinfo
Merk Swiss Military Hanowa
Type Lederen (heren)
Kleur Zwart
Referentie SMWGC2100270
Beweging Quartz
Glas Saffier
Wijzerplaat Kleur Grijs
Kast diameter 45 mm
Materiaal Kast Roestvrij staal
Materiaal Band Leder
Band kleur Zwart
Kleur Kast Zwart
Waterdichtheid ATM 10 ATM


Er is nog meer

Ook iets voor jou?


© 2021 Esterella - BTW BE 0730.241.041 - +32 89 713 710 - info@esterella.be
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér