The perfect gift
Ruime keuze merken Voor elke gelegenheid Unieke paskamerservice Professionele herstellingen Altijd vlotte service
Filters tonen

STETSONStetson hoeden, mutsen en caps kopen bij Esterella

STETSON

Bij Esterella vindt u een groot assortiment van Stetson. In de eerste plaats zijn dat natuurlijk alle hoeden, mutsen en caps van Stetson en daarnaast ook een groot assortiment accessoires.

De hoeden van Stetson zijn wereldwijd bekend. Oprichter John B. Stetson begon met de „10 Gallon Hat“ en dat bleek het begin van het succesverhaal van het gerenommeerde merk. Deze vermaarde hoed dankte zijn naam aan het feit dat je er maar liefst 10 gallon water in zou kunnen meenemen.

Hij bestond in ieder geval uit waterbestendig viltmateriaal. En daarmee sloeg John twee vliegen in een klap: Hij beschermde de drager tegen de weersomstandigheden en was handig om water van de bron mee te nemen naar zijn overnachtingsplek. John B. Stetson kwam op het idee voor dit materiaal door zijn tent, die zelfs bij de zwaarste regenbuien geen water doorliet.

Al gauw werd het assortiment uitgebreid met caps. Iedereen die iets van hoeden en petten afweet, kent de hatteras caps van Stetson. De enorme keuze aan materialen en modellen levert dan ook een buitengewoon groot assortiment caps op.

Baseballcaps, army caps en de volumineuze balloncaps, die ook tot de hatteras-modellen gerekend worden, maken steeds weer deel uit van de nieuwste Stetson-collecties.

Ieder jaar opnieuw scoort Stetson met zijn winter- en zomercollectie en de tijdloze basics voor mannen en vrouwen die het hele jaar door draagbaar zijn. In de herfst bepalen vooral de weersbestendige vilthoeden het beeld. In de wintermaanden nemen de pilotenmutsen, beanies en pomponmutsen de hoofdrol over.

Aan het begin van jaar schakelt men over naar de army caps, flatcaps en baseballcaps. De zomer is de tijd voor lichte en luchtige modellen en dan maken de strohoeden en strocaps hun entree.

Niet alleen voor iedere temperatuur maar ook voor iedere gelegenheid biedt Stetson de juiste producten. Voor sportieve bezigheden zijn er de klassieke caps en voor feestjes casual jeans met bijpassend overhemd. En wat dacht u van een bolhoed voor de opera of een hoge hoed voor een trouwerij? Zelfs een tochtje in de cabrio wordt opgeleukt met een cabriocap en een zonnebril van Stetson.

Genoeg gepraat. Gun uzelf een kijkje in het enorme assortiment van Stetson en bereid u voor op de adembenemende wereld van Stetson.


© 2021 Esterella - BTW BE 0730.241.041 - +32 89 713 710 - info@esterella.be
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér