The perfect gift
Ruime keuze merken Voor elke gelegenheid Unieke paskamerservice Professionele herstellingen Altijd vlotte service
Filters tonen

PAS DIAMONDSPas Diamonds Verlovings- of Trouwring kopen bij Esterella Lanaken - Bilzen - Tongeren

Collectie Pas Diamonds komt binnenkort online!

Vind jullie verlovings- of trouwring bij Esterella Jewellery & Watches Lanaken - Bilzen - Tongeren

Enkel mogelijk in de fysieke winkels daar dit op maat gebeurd.

Bij juwelier Esterella vind je steeds schitterende kwalitatieve juwelenmerken om jezelf of je partner te verwennen.

Pas Diamonds een collectie die al zes generaties aktief in de juwelen- en diamantbranche. Dit heeft geresulteerd in een gerenommeerd bedrijf met zeer veel vakkennis en een grote liefde voor mooie juwelen. In eigen atelier worden door bekwame goudsmeden en diamantzetters veel artikelen met aandacht voor detail vervaardigd. Alle juwelen voldoen aan onze zéér strenge eisen betreft kwaliteit, uiterlijk en uitstraling. Door het gebruik van top kwaliteit diamant stralen de juwelen een exclusiviteit uit die heden ten dagen nog maar zelden wordt gezien.

De collectie van Pas Diamonds is zeer uitgebreid en bestaat met name uit gouden juwelen met diamant en/of edelstenen. 

Een juweel van 585 goud en dat uit meer dan 14 karaat uit zuiver goud bestaat, is vaak herkenbaar aan het keurmerk in het juweel. 18K gouden trouwringen bevatten 75% puur goud. De goudvormen 18 karaat en 14 karaat worden vaakst gebruikt voor trouwringen. Maar ook trouwringen in witgoud kennen een stijgende populariteit. Trouwringen in witgoud stralen tijdloze klasse uit en trouwringen in witgoud ogen altijd mooi bij iedereen. Titanium trouwringen blinken dan weer uit wegens hun duurzaamheid en sterkte voor een solide relatie. De ultieme verlovingsring is dan weer de diamanten ring. Een schitterende diamanten ring weet elke vrouw te charmeren. Maar ook met een traditionele gouden ring zit je altijd goed. 

Aan welke hand je de trouwring draagt is voornamelijk cultureel gebonden, maar ook soms een kwestie van smaak of gemak. De keuze van trouwring is dan weer heel persoonlijk, daarom kies je trouwringen met je hart. Voor een bijzonder huwelijk kan gekozen worden voor betoverende design trouwringen, en soms wordt ook gekozen voor vintage ringen. Hou je wel van iets unieks, neem dan zeker ook een kijkje naar ons aanbod zwarte ringen.


© 2021 Esterella - BTW BE 0730.241.041 - +32 89 713 710 - info@esterella.be
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér